Halloween se bliži, a uzbuđenje je svakog dana sve veće! To je jedno od onih vremena u godini kada možemo potpuno zanemariti stidljivost i obući se u najluđe kostime. Dok se većina ljudi širom sveta fokusira na maskenbale i različite oblike zabave, mi predlažemo drugačiju vrstu uzbuđenja – laser tag!

Za one koji nisu upoznati s ovim izazovnim, adrenalinskim sportom, laser tag je strateška igra u kojoj se timovi ili pojedinci bore jedni protiv drugih koristeći infracrvene markere. Sada se verovatno pitate kako se ovo uklapa u Noć veštica. Pa, dozvolite nam da vas uputimo u našu posebnu akciju kako biste ove dve fantastične stvari spojili u nezaboravno iskustvo.

1. KOSTIMIRAJTE SE KAO NIKADA PRE

Jeste li ikada poželeli da budete superheroj, zombi, vila, vitez ili možda neki vanzemaljac? Halloween je prava prilika da izrazite svoju kreativnost i prerušite se u nešto sasvim drugačije. Naša prva preporuka za ovo posebno veče je – obucite kostim koji ćete pamtiti. Budite kreativni! Iskoristite ovu priliku da budete neko drugi, i učinite svoj izgled još autentičnijim sa šminkom i rekvizitima.

2. DOŽIVITE HALLOWEEN UZ LASER TAG

Sada kada ste se pripremili u punom sjaju, vreme je da spojimo Halloween i laser tag. Zamislite kako se krećete kroz mračnu prostoriju ispunjenu raznim preprekama koje sijaju u mraku, dok vas prati zvuk koraka protivnika i zlokobni smeh veštice u pozadini. Spremite se da se skrivate, razvijate taktiku i tražite pravu priliku da porazite protivnike. Pravila su jednostavna – označite protivnika svetlosnim snopom kako biste osvojili bodove za svoj tim.

Halloween maskenbal na laser tagu u Beogradu

3. POPUSTI I POKLONI IZNENAĐENJA

Ali to nije sve! Odlučili smo da se dodatno zabavimo i nagradimo sve one hrabre noćne veštice i vitezove koji odluče da se pridruže laser tag igri u kostimu. Evo šta vam nudimo:

Dođite obučeni u kostimu i igrajte Laser tag, a zatim nas označite na društvenim mrežama i podelite svoje najbolje trenutke sa igre koristeći #HalloweenLaserTag. Nakon toga, dobićete popust od 20% na tu igru!

Ali to nije sve! Svaki tim koji dođe u kostimima automatski će biti u trci za osvajanje posebnog Halloween poklona iznenađenja. Ako volite iznenađenja, onda je ovo prava prilika za vas.

4. VREME ZA DRUŽENJE I TAKMIČENJE

Halloween i laser tag su savršen spoj za druženje s prijateljima i porodicom. Umesto da samo idete na maskenbale, zašto ne okupite ekipu i zajedno se prepustite uzbudljivim borbama na našem laser lag terenu? To je sjajan način da provedete vreme s voljenima, izazovete ih i stvorite uspomene koje ćete dugo pamtiti.

5. BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU

I naravno, ne zaboravljamo na bezbednost. Laser tag se igra sa bezopasnim laserskim markerima koji emituju infracrvenu svetlost, što je apsolutno bezbedno. Osim toga, na terenu su naši instruktori koji vode računa o sigurnosti igrača tokom cele igre.

Halloween maskenbal na laser tagu u Beogradu

Noć veštica je jedan od onih praznika kada svi želimo da se zabavimo i izrazimo svoju kreativnost. Zašto ne iskoristiti priliku da se kostimiramo i upustimo u avanturu laser taga? Ovo je savršen način da proslavite praznik uz mnogo uzbuđenja, takmičenja i smeha. I ne zaboravite, kada se vratite kući, možete se pohvaliti svojim slikama na društvenim mrežama i osvojiti popuste i poklone iznenađenja!

Dođite i pridružite nam se za najuzbudljiviji Halloween ikada. Povedite prijatelje, porodicu i sve one koji su spremni za nezaboravnu avanturu na laser tag terenu. Zapamtite, Halloween ne mora biti samo o maskenbalima. Ove godine, neka bude o nezaboravnom iskustvu koje ćete podeliti sa svima. Vidimo se!

Lokacija: Franje Kluza 2, Zvezdara
Vreme Halloween akcije: od 18.10. do 5.11.
Broj telefona za rezervacije: 063 7 796 796