laser tag igra

Laser tag igra predstavlja spoj visoke tehnologije i sposobnosti dečačke mašte da se “uskoči” u lik omiljenog akcionog heroja. Video igre poput Quake-a, Counter Strike-a i Far Cry-a prenesene su sa monitora vaših računara u stvarnost uz pomoć  laser tag  igre .

Nije Vam potrebna  nikakva zaštitna oprema. Marker opremljen infracrvenim laserom ispaljuje laserski zrak u protivnika koji ima poseban senzor na glavi, pomoću koga se bežičnim putem svi podaci prenose na računar (broj ispaljenih “metaka”, broj pogodaka, broj preostalih života itd.). Na kraju igre svaki igrač dobija štampanu statistiku.

Potpuni doživljaj simulacije filmskog sukoba stvaraju zvučni efekti pucanja i punjenja markera dok menjate okvir ili senzor pogotka koji se oglašava, ako ste manje spretni od svojih protivnika.

Laser Tag igra - laser tag rođendani i team building
Cena Laser Tag Igre
  • 1h igre – 1 500 rsd
  • 2h igre + neograničeno bezalkoholno piće – 3000 rsd

*Cena je za jednog igrača.

 

Laser tag igra – Prednosti i nedostaci u poređenju sa paintball-om?

Laser tag i paintball su dve popularne aktivnosti koje pružaju adrenalinom ispunjenu igru i zabavu. Svaka od njih ima svoje prednosti i nedostatke koje treba uzeti u obzir prilikom odabira.

Prednosti laser taga u odnosu na paintball su:

  • Bezbednost: Laser tag je sigurniji za decu i odrasle jer se koristi bezopasna infracrvena tehnologija umesto stvarnih projektila. Nema opasnosti od modrica koje mogu nastati od paintball kuglica.
  • Bez nereda: Laser tag se igra bez stvarnih projektila ili boje, pa nema potrebe za nošenjem zaštitne opreme poput maski ili odela. Nema prljanja od boje, što ga čini pogodnijim za igru u zatvorenom prostoru ili na mestima gde nije dozvoljeno prljanje.
  • Jednostavnost: Laser tag je lakši za upotrebu jer ne zahteva punjenje markera ili nošenje teške opreme. Deo zabave u laser tagu je jednostavnost upotrebe markera koje emituje infracrvene zrake, što ga čini pristupačnijim za sve uzraste.

Nedostaci laser taga u odnosu na paintball su:

  • Realizam: Za neke ljude, paintball pruža veći osećaj realizma jer koristi stvarne projektila i pruža stvarnu senzaciju ispaljivanja oružja. Laser tag može biti manje uzbudljiv za one koji traže autentičnije iskustvo.
  • Fizička senzacija: Budući da laser tag koristi infracrvene zrake, igrači ne osećaju fizički udarac ili taktilnu senzaciju koju paintball pruža kada kuglica pogodi metu. To može uticati na doživljaj igre i adrenalin koji se oslobađa.

U konačnom izboru između laser taga i paintballa, važno je uzeti u obzir preferencije igrača i specifične okolnosti. Laser tag je odličan izbor za one koji žele sigurnu, jednostavnu i manje fizički zahtevnu igru, dok paintball pruža autentičniji doživljaj sa stvarnim projektilima i taktilnom senzacijom.

Ukoliko želite da se oprobate u paintball igri, možete napraviti rezervaciju termina na našem paintball sajtu.