LASER TAG ARENA NO1 – O NAMA

Dobro došli u svet nezaboravne akcije i adrenalinom ispunjenih trenutaka! Mi smo Arena No1 i već više od 20 godina organizujemo laser tag rođendane i laser tag team building.

Sa ponosom ističemo da smo lideri u industriji laser taga. Naša dugogodišnja posvećenost ovoj vrsti zabave omogućila nam je da razvijemo i usavršimo svoju uslugu. Bez obzira jeste li zaljubljenik u laser tag ili ga tek otkrivate, obećavamo vam da ćete uživati u svakom trenutku provedenom s nama.

Sa dva izvanredna terena na raspolaganju, pružamo vam ultimativno igralište na kojem ćete se izgubiti u akciji. Naši tereni su dizajnirani s ciljem da vam pruže nezaboravne avanture i uzbudljive izazove. Bez obzira da li je u pitanju dečiji rođendan ili ste tim prijatelja koji se takmiči sa najnovijom taktikom ili kolege koji grade timski duh, naši tereni su mesto gde je zabava zagarantovana.

Laser tag igra je apsolutna bezbedna i bezbolna, tako da se ne morate brinuti o tome. Svi naši instruktori su obučeni i iskusni, vodiće vas kroz svaki korak igre, davati vam savete i trikove i osigurati da iskoristite svaku sekundu igre.

Bez obzira da li ste stariji ili mlađi, naša usluga je prilagođena svima. Svi ste dobrodošli da se pridružite našem timu avanturista!

Dakle, ako želite da osetite uzbuđenje i doživite igru kao nikada pre, ne tražite dalje. Naši laser tag rođendani i team building događaji su ključ za nezaboravno iskustvo i trenutke sa prijateljima, porodicom ili kolegama. Pogledajte naš sajt da biste saznali više o našim paketima, proverili dostupnost termina i rezervisali svoju avanturu.

Pripremite se za epsku borbu, uživajte u izazovima i stvorite uspomene koje će trajati ceo život. Vidimo se na bojnom polju!

Rezervacije na telefon: 063 7 796 796

LOKACIJE LASER TAG TERENA

Ponosno vam predstavljamo naša dva terena, smeštena na lokacijama:

  1. Zvezdara, Mite Ružića 2 (fabrika Kluz)
  2. Novi Beograd, Nehruova 51b.

Naš nedavno otvoren teren na Zvezdari već je postao epicentar uzbuđenja i avanture za sve ljubitelje laser taga. Sa inovativnim dizajnom i spektakularnom atmosferom, teren na Zvezdari je postao simbol neprekidne zabave i vrhunskog adrenalina.